TEKELİ KÖYÜ ORTAOKULU
TEKELİ KÖYÜ TEKELİ KÜME EVLERİ NO 13 ŞEMDİNLİ / HAKKARİ

VİZYON

Tekeli ilk ve ortaokulunu kurumsallaştırıp bir ekol haline getirmek. Bunu başarmak için: Sorumluluk alabilen, takım ruhuyla hareket edebilen, üreten, paylaşmayı, sorgulamayı ve araştırmayı bilen, Sağlıklı ve özgür düşünebilen, doğru kararlar alabilen, sağduyulu, sosyal yönleri güçlü, İnsanlığını ve tabiatında var olan insani değerlerini koruyup bilgiyle süsleyen yapısını korumuş, mesleki ve akademik donanıma sahip, mutlu bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Tekeli ilk ve ortaokulu olarak misyonumuz: Deneyimli yönetim ve eğitim öğretim kadromuzla toplumun gelecekteki beklentilerine yanıt verebilecek, milli değerlerle donanmış, bu değerlere sahip çıkarak onları gelecek kuşaklara aktarma görevini üstlenmiş, bu özelliklerini ilim ve bilimle zenginleştirmiş, geleceğin bireylerini yetiştirmek.

Tam gün

Kalorifer/Kömür